Nieuwbouw

Houten gevels, constructies

Er bestaat een breed scala aan houtproducten, we kunnen diverse kleuren structuren en houtsoorten aanbieden. We werken met FSC gekeurd hout. Gevelbekleding vormt de buitenste schil van een gebouw en is daardoor niet alleen beeldbepalend maar beschermt de achter constructie tegen weer en wind. Hout is voor deze toepassing een veelgebruikt materiaal. De bekleding is opgebouwd uit geprofileerde houten delen los of aaneengesloten en kunnen zowel verticaal als horizontaal gemonteerd worden.

Wij adviseren, engineeren, leveren en monteren

Vele houtsoorten zijn bruikbaar voor de toepassing gevelbekleding. Een aantal criteria spelen bij de keuze een rol. Bij voorkeur dient de gekozen houtsoort een grote weerstand tegen houtaantasters, ofwel een hoge natuurlijke duurzaamheid te hebben of moet deze goed te verduurzamen zijn.

Een tweede selectiecriterium is de vormstabiliteit van de houtsoort. Deze dient bij voorkeur vormstabiel te zijn zodat wisselingen in het houtvochtgehalte niet tot overmatige vervormingen leiden.

Vanzelfsprekend spelen bij de houtsoortkeuze ook het uiterlijk, de afwerkbaarheid, de leverbaarheid, de beschikbare afmetingen en de prijs een rol.

Woodstone tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis met veranda biedt uitkomst wanneer u losstaand van uw woning op zoek bent naar meer bergruimte, meer leefruimte en een beschutte plek. Misschien biedt uw huis of tuinontwerp niet de mogelijkheid voor een overkapping bij uw woning, heeft u voorkeur voor een andere plaats, of wilt u graag een gastenverblijf realiseren op uw grond. Dit zijn slechts drie van de talrijke redenen waarom een losstaand tuinhuis met overkapping u aanspreekt.

Woodstone maatwerk tuinhuis met veranda

Zo veel mensen, zo veel wensen. Een tuinhuis biedt u bijvoorbeeld extra bergruimte, een gastenverblijf, een buitenkeuken of extra leefruimte voor uzelf. U kunt een tuinhuis ook gebruiken als schuur, waar u uw tuingereedschap bewaart en uitrust tijdens het tuinieren. En de overkapping? Die biedt u een beschutte plaats voor uw fietsen of gereedschap. Of misschien wel een comfortabele veranda om te zitten, te eten, te leven en te genieten van het buiten zijn.

In het ontwerp van uw houten tuinhuis met overkapping staan uw wensen centraal. Wij kijken naar de gewenste locatie, uw gebruikswensen en stijl, daarna komt er vanuit de bouwtechnische kennis en praktijkervaring een uniek ontwerp rollen. Klassiek, modern of landelijk, er zijn veel mogelijkheden, we werken bij de Woodstone maatwerk tuinhuizen met Lariks-, Eiken-, Douglas-, Red Cedar en vurenhout.

Funderingen

EPS funderingskisten voor paalfunderingen is een Powerkist® met een driedelig systeem met losse bodemplaten en zijwanden. Dit unieke systeem maakt deze kist de sterkste en snelste in de markt. In vergelijking met de U-vormige EPS bekistingen zijn bijvoorbeeld hoekstukken, onderbeugels en aanvullingen met zand niet noodzakelijk. De prijzen van de ps funderingskist zijn inclusief 2 zijwanden en 1 bodemplaat (3-delig systeem). Bestel in combinatie met de Powerkist® nu ook wapeningskorven. Bij Woodstone Bouw bent u aan het juiste adres, wij kunnen de funderingen leveren, maatvoeren plaatsen, afstorten en afwerken.

Leggen prefab Begane Grond vloeren

Wij kunnen voor u de complete uitvoering van de begane grond uit handen nemen, vanaf de maatvoering tot aan de laatste grindkorrel in de beton tijdens het storten van de kelken.

Aftimmeringen binnen

Als de ruwe afbouw gereed is dan komt meestal een timmerman de afwerklatten monteren. Wij kunnen het complete timmerwerk voor u uit handen nemen. Van een kleine traplat tot aan de kuipstukken, vanaf de plinten tot aan de neggelatten.  

Houten veranda’svan Woodstone

Houten veranda’s winnen de laatste jaren in Nederland aan populariteit. Dat is niet zo vreemd, want een veranda biedt u de beschutting waardoor u ook op koudere en nattere dagen kunt genieten van uw tuin. Geniet van het buitenleven met de luxe veranda’s van Woodstone Bouw.

De ideale Woodstone houten veranda voor uw huis

Een houten veranda is méér dan alleen een terrasoverkapping. De veranda vormt een effectieve uitbreiding van uw woonoppervlak, laat u vaker en langer van uw buitenruimte genieten en vergroot de waarde van uw woning. Woodstone Bouw realiseert voor u een op maat gemaakte houten veranda. Door een moderne, klassieke of landelijke stijl te verenigen met de uitstraling van uw woning zorgen wij voor een veranda die past bij uw wensen.

Woodstone veranda’s van topkwaliteit

Woodstone Bouw ontwikkeld frisse ontwerpen, en realiseert deze ontwerpen met de allerbeste houtsoorten. U heeft onder andere keuze uit Lariks-, Eiken-, Douglas-, Red Cedar en vurenhout. Wij adviseren u graag in de keuze van een houtsoort. Hierdoor bent u betrokken bij de ontwikkeling van uw eigen veranda, wat veel toekomstig woongenot met zich meebrengt.