Renovatie

Kozijn reparaties

Meestal kom je erachter als de schilder bezig is met het bijhouden van het verfsysteem. Het kozijn heeft rotte plekjes, wat nu?! Je denkt waarschijnlijk “we hebben een nieuw kozijn nodig” dit is niet altijd nodig. Je kunt de rotte plekjes verwijderen en bijwerken met tweecomponenten vulmiddel of stukjes nieuw kozijn erin plaatsen.

Bij Woodstone Bouw bent u hier aan het goede adres wij kunnen de kozijndorpels en kozijnstijlen op maat maken. Wij kunnen u ook advies geven in nieuwe op maat gemaakte kozijnen als het toch nodig lijkt te zijn deze te vervangen.

Vervangen goten, gootconstructies

Zijn uw goten en overstekken van uw woonhuis aan vervanging toe en wilt u deze laten vervangen? Dan bent u bij Woodstone Bouw aan het goede adres. Wij kunnen de goten en overstekken vervangen in dezelfde stijl of een vernieuwde onderhoudsvrije stijl.

Vervangen houten gevels

Houten geveldelen vervangen door kunststof planken of nieuwe houten planken met een andere uitstraling. Er zijn prima materialen op de markt verkrijgbaar die een functionele en mooie oplossing zijn voor je onderhouds-probleem. Want schilderen om de 2 à 3 jaar van de regen- en zonzijde van je huis is heel normaal bij houten planken. Ook al worden veel langere termijnen gebruikt in de marketing door verffabrikanten. Naast wat schoonmaak werk is kunststof vaak een goed alternatief. Het is alleen wel verstandig om een mooie kunststof te kiezen. Je hebt tegenwoordig hele fraaie soorten en prints en motieven die prima voldoen. Vooral voor huizen die geen monument zijn of heel karakteristiek en ouderwets, zijn het prima materialen die je op je gevel kan schroeven.De prijzen voor het vervangen van hout door kunststof begint bij 50 euro per m2 en loopt op tot 90 euro per m2 bij een luxe merk kunststof planken. De kosten van aanschaf van kunststof geveldelen zijn zoals je wellicht ziet wel iets hoger dan van hout. Het is wel erg afhankelijk welk product en ook merk je kiest. Bij Woodstone Bouw maken we voor u het juiste advies op maat.

Stucwerk

Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3 tot en met 5mm dik. Dit om een gladde afwerking te verkrijgen voor wanden en plafond. Pleisterwerk wordt aangebracht op een vlakke ondergrond zoals in een nieuwbouwwoning of over bestaand oud stucwerk en/of gipsplaten. Pleisterwerk van gips moet wel afgewerkt worden met latex. Dit kan met een airless spuit of met een verfroller. Ook kunt u kiezen voor spachtelputz als afwerking. Glad pleisterwerk geeft wanden en plafonds allure. Het vakmanschap van Woodstone Bouw staat garant voor spiegelgladde muren!

Dak-herstel lekkage

Een plat of een schuin dak, het dak is een belangrijk aspect voor uw huis. Als het dak lekt dan kan er een enorme schade aan uw woning ontstaan en dat is iets waar niemand op zit te wachten. In dit geval komt het neer op de juiste aanpak en dak herstel

Wanneer een dak herstel?

Wanneer is een spoed dak herstel nodig en hoe kunt u dit zien? Als u een van de onderstaande voorbeelden signaleert is het tijd om in actie te gaan komen; 

 • Gele kringen, lekkend water, vochtige plekken onder het dak
 • Afgebladerde van het houtwerk.
 • Lekkende dakgoten.
 • Scheef liggende dakpannen of kapotte dakpannen.
 • Scheurtjes in de bitumen dakbedekking.
 • Water op het platte dak.
 • Scheuren en uitgedroogd lood (schoorsteen of gevel )
 • Nokvorsten gescheurd of scheef

Badkamer, toilet renovaties

De badkamer is lange tijd puur een praktische ruimte geweest. Design stond hier vaak op de laatste plaats. Maar de laatste jaren is dit langzaamaan veranderd. We willen er meer kunnen ontspannen, we willen ons er fijn voelen. Hoe een badkamer er dan uit moet zien, is heel persoonlijk.

Bevalt het design van de badkamer niet meer? Dan is dat een goede reden voor een badkamer renovatie. Het kan ook zijn dat de badkamer gewoon oud is en aan vervanging toe.

Bij een badkamer renovatie komt veel kijken. Het is vaak een groot project en er zijn veel dingen waar u op moet letten. Bij Woodstone Bouw helpen we u om de juiste beslissingen te nemen, en te kijken naar de vele mogelijkheden.

Vloerafwerkingen

Er zijn veel verschillende vloerafwerkingen, u kunt bij Woodstone Bouw terecht voor veel van deze verschillende vloerafwerkingen. Hieronder een kleine opsomming.

 • Eikenhouten vloeren
 • Laminaatvloeren
 • Tegelvloeren
 • Gietvloeren
 • Pvc vloeren

Dakkapellen en dakramen

De dakkapellen van Woodstone Bouw worden geheel naar wens in de fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om de lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Woodstone Bouw zijn er vele mogelijkheden.

Wij werken met Velux Dakvensters en raambekleding.